Sara Çapaliku me “Underground”

Ekspozita

“Underground” titullohet ekspozita e fotografes Sara Çapaliku që është çelur dje në galerinë “Zeta” e që do të qëndrojë e hapur deri më 19 maj. Ky cikël fotografish ka lindur gjatë një udhëtimi “turistik” të autores, duke parë peizazhe e arkitektura nga më të ndryshmet. Nga kjo përvojë intensive, Sara Çapaliku ka lënë mënjanë gjithçka prej imazhit që i ofrohet sheshit e krenarisht publikut dhe ka zbritur poshtë për të eksploruar e fiksuar imazhin underground. Një vështrim në underground-in si vend urgjence, por më shumë si vend ndaljeje, shfrimi, rrëfimi gjatë një udhëtimi.

Autor te 16 Maj 2012. Kulturë. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry