Kulturë Librat e rinj, Laura Shaine Cunningham, “Shpirtra të bukur”

Librat e rinj, Laura Shaine Cunningham, “Shpirtra të bukur”

577
SHPËRNDAJE

Laura Shaine Cunningham

“Shpirtra të bukur”

Përktheu: Mimoza Backa

Botoi: “Max”

Çmimi: 700 lekë

Gjashtë shoqe rreth të 30-ave që jetojnë në Nju Jork, takohen një mbrëmje në apartamentin e njërës prej tyre për të festuar paralindjen e një bebeje. Janë gjashtë gra profesioniste, që jetojnë në një qytet dhe luftojnë për përzgjedhjet e tyre femërore. Nën flakën e qirinjve, ato tregojnë për përjetime të historive, të dashurive sekrete dhe miqësive të krijuara. Leximi i këtij romani, të bind të kesh vlerësim për veten, miqtë më të mirë, meshkujt, të dashurit e një nate dhe, pa diskutim, për dashurinë dhe partnerin e jetës.