Librat e rinj: “E zhveshur përpara teje”, Sylvia Day

Sylvia Day

“E zhveshur përpara teje”

Përktheu: Meril Orti

Botoi: “OMSCA-1”

Çmimi: 1000 lekë

Sylvia Day është një nga ato shkrimtare të cilat kanë bërë një sërë punësh të pazakonta, që nga punonjëse e argëtimit në park e deri te përkthyese nga rusishtja për llogari të Shërbimeve Sekrete të Ushtrisë Amerikane. Veprat e Sylvia-s janë konsideruar si “aventura të jashtëzakonshme” prej “Publishers Weekly” dhe “magjike e argëtuese” prej “Booklist”. Romanët e saj janë përkthyer në shumë gjuhë të botës: rusisht, japonisht, portugalisht, gjermanisht, çekisht, italisht dhe tajlandisht. Ajo sapo ka përfunduar “E pasqyruar te ti”, vazhdimi i “Lakuriq përpara teje”, roman që do të dalë sot në qarkullim në SHBA e që po përkthehet edhe në gjuhën shqipe. 

Autor te 28 Tetor 2012. Libri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry