Extra ShowBiz BB6: Anaidi dhe Joana bëjnë thashetheme për banorët e tjerë

BB6: Anaidi dhe Joana bëjnë thashetheme për banorët e tjerë

83
3
SHPËRNDAJE

Joana-Anaid-Anaidi dhe Joana dalin në zonën pranë pishinës, ndërsa pjesa tjetër e banorëve janë brenda. E ndërsa i shohin ata fillojnë të bëjnë komente duke i përfolur të gjithë.

Në një moment aty kalon Etleva e cila komentohet nga të dy. Anaidi thotë se kohët e fundit Eva ka ndryshuar. Joana thotë se “unë nuk kam paragjykime për asnjë vend, por duke marrë parasysh se Eva është rritur në një qytet të vogël si Miloti, është shumë mirë” dhe më pas shton “kurse Blendi vazhdon të jetë i padukshëm”. Anaidi nga ana tjetër thotë: “Blendi duhet të kënaqet vetëm me faktin që e kanë përzgjedhur për të qenë këtu”.

Më pas Joana fillon të flasë për Xhimin. “Xhimi është tip, më pëlqen shumë”, thotë ajo dhe Anaidi përkrah mendimin e saj. Për më tepër Anaidi thotë se për të deri tani, Xhimi është i vetmi që meriton të jetë në finale.
Ata flasin edhe për sjelljen e tyre dhe të dy mendojnë se janë agresivë në disa situata. “Unë kam qenë shumë agresive, por jam qetësuar shumë”, thotë Joana dhe Anaidi thotë se në disa momente edhe ai nevrikoset shumë.
1 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

  • leona

    anaidi je fantastik vazhdo keshtu .me vjen keq qe ke dale ne mominim per sa kohe te rrish po e di qe ti do te qendrosh deri ne fund dhe pse jo te fitosh.te uroj me gjithe zemer fitoren dhe nje here vazhdo keshtu si je mos ndrysho per asnje.<3

  • leona

    yllllllllllllllllllllllllllllllllllll iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii llllllllllllllllooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  • leona

    anaidi super super yllllllll