MASH publikon përgjigjet, të gjitha notat e provimit të Letërsisë

maturanteMinistria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të Letërsisë. Të gjithë maturantët që i janë nënshtruar testit në datën 31 maj, mund ti gjejnë rezultatet në linkun e mëposhtëm.

Gjuhë shqipe dhe Letësi Rezultate 2013

Autor te 12 Qershor 2013. Kryesoret, LAJMI FUNDIT, Sociale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
  • [email protected]

    130100600487

  • sara

    bukur…….

  • romario

    ahahaha