Histori: Bikini, si lindi dhe si u zhvillua historia e bikini (5)

historia e bikini (5)

Marilyn Monroe (1926 – 1962) frolicking on the beach near her Hollywood home during a break from filming. (Photo by L J Willinger/Getty Images)

REKLAMË!
REKLAMË!

LAJMET E FUNDIT

REKLAMË!