Deputeti Olldashi humbi jetën tri minuta pas aksidentit, dëmtime të rënda në kokë dhe këmbë Foto nga vendi i ngjarjes se Olldashit (5)

Foto nga vendi i ngjarjes se Olldashit (5)

REKLAMË!
REKLAMË!

LAJMET E FUNDIT

REKLAMË!