Kryesoret Ngrica në Tiranë, akulli paralizon trafikun në kryeqytet

Ngrica në Tiranë, akulli paralizon trafikun në kryeqytet

223
0
SHPËRNDAJE
Citroen Oferta 2

Dëbora e rënë në Tiranë ka paralizuar trafikun këtë mëngjes.

Prania e akullit në rrugë ka bërë që shumë drejtues automjetesh të lëvizin më ngadalë, ndërsa në jo pak raste makinat kanë rrëshqitur në akull.

Në të gjitha rrugët ka prani akulli dhe mungesa e kripës në to ka shkaktuar probleme.

12 janar 2016 (gazeta-Shqip.com)