Extra Kuriozitete Një bateri e re për celularët

Një bateri e re për celularët

225
0
SHPËRNDAJE
Citroen Oferta 2

Mbarimi i baterisë së celularit kur ju keni më shumë nevojë për të është me të vërtetë diçka shumë irrituese. Mirëpo, duket se shkencëtarët po gjejnë një zgjidhje edhe për këtë problem.

Shkencëtarët e Harvardit kanë zbuluar një bateri që ruan energjinë në solucione të lëngshme dhe që mund të zgjasë deri në 10 vjet.

Kjo bateri është efektive dhe nuk përmban elementë toksikë.

13 shkurt 2017 (gazeta-Shqip.com)