Sociale Dita e Lumturisë, nënshkruhet Pakti Kombëtar i Mirëqenies

Dita e Lumturisë, nënshkruhet Pakti Kombëtar i Mirëqenies

133
SHPËRNDAJE

Blendi KlosiMinistri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, nga shtëpia e fëmijës ‘Zyber Hallulli’ ka nënshkruar Paktit Kombëtar të Mirëqenies, duke zgjedhur për këtë Ditën ndërkombëtare të Lumturisë.

Klosi ka pranuar se ajo çfarë është bërë deri më sot nga ministria që ai drejtoi është shumë larg asaj për të cilën njerëzit kanë nevojë realisht, por shtoi se puna e bërë nga të gjitha strukturat është shumë  madhe.

“Përgjatë 25 viteve, pensionet ishin lënë në harresë. Me reformën e pensioneve, secili merr dhe paguhet për atë që ka dhënë gjatë jetës. 200 mijë kontribues më shumë në skemën e pensioneve bënë që pensionet të rriten”, tha Klosi.

20 mars 2017 (gazeta-Shqip.com)