Extra Kuriozitete “Kolibe” me 5 yje për qentë … Biznesi më i ri i...

“Kolibe” me 5 yje për qentë … Biznesi më i ri i një kompanie

231
SHPËRNDAJE

Kolibja për qenin do të bëhet një “shtëpi” me pesë yje. Për ata pronarë që lënë pasuri të mëdha për qentë e tyre, një kompani britanike ka hedhur në treg një sërë “shtëpish” luksoze, ku përfshijnë ngrohje, ajër të kondicionuar, shpërndarës automatik, si dhe një sistem “conference calling”, që lejon pronarin të komunikojë me qenin e tij edhe nga një distancë.

 

19 qershor 2017 (gazeta-Shqip.com)