Sociale Shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore në Korçë

Shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore në Korçë

265
SHPËRNDAJE

Ministrja teknike e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Xhuljeta Kërtusha ka firmosur shkarkimin e Drejtorit të Sigurimeve në Korçë Ilri Bajlo.

Kërtusha i ka propozuar Astrit Hados largimin nga puna të Bajlos, pasi nuk ka marrë masa për mospërdorimin e burimeve njerëzore për fushatë.

19 qershor 2017 (gazeta-Shqip.com)