Extra Kuriozitete Lakra më e madhe që ju kanë parë sytë

Lakra më e madhe që ju kanë parë sytë

358
SHPËRNDAJE

Një fermer në Skoci është bëri i famshëm për arritjen e tij. Bryan Calder ka mundur që të kultivojë një lakër me diametër prej një metër e gjysmë. Megjithëse kishte shfrytëzuar një farë të zakonshme, lakra është rritur sa 50 herë një lakër normale.

“Më duhej karroca për ta bartur, por jam i lumtur, sepse gjatë tërë dimrit mund të ha sallatë çdo ditë dhe të mos më mbarohet”,  tha Calder në lidhje me suksesin e tij.

13 shtator 2017 (gazeta-Shqip.com)