Kulturë Një kosovare zv/ ministre e Kulturës

Një kosovare zv/ ministre e Kulturës

821
SHPËRNDAJE

Valbona Shujaku e cila aktualisht është e angazhuar në drejtorinë e Kulturës në Komunën e Prishtinës është emëruar zëvendësministre në Ministrinë e Kulturës në qeverinë e re të Edi Ramës.

Ajo zëvendëson zv. Ministrin e deritanishëm Zef Çuni I cili shërbeu gjatë mandatit të parë në qeverinë e Ramës.

Teksa ka shumë pak informacion mbi punën dhe jetëshkrimin e Shujakut kjo lëvizje e kryeministrit duket më shumë një simbolikë .Tashmë Ministria e Kulturës është në dorën e femrave.

7 tetor 2017 (gazeta-Shqip.com)