Sociale Formulari i aplikimit / Si mund të kujdesesh për Tiranën duke punuar...

Formulari i aplikimit / Si mund të kujdesesh për Tiranën duke punuar si vullnetar

110
SHPËRNDAJE

Të gjithë ata që dëshirojnë të kontribuojnë për qytetin në kohën e tyre të lirë, mund të regjistrohen si vullnetarë.

Përmes Formularit të posaçëm, qytetarët mund të regjistrohen dhe të ofrojnë kontribut vullnetar në angazhime të ndryshme, në kohë, me ide apo si stazh për aktivitetet dhe projektet që Bashkia e Tiranës përmes APR-së, zhvillon, administron dhe organizon.

Ndihma e vullnetarëve është e çmuar për shumë sektorë e kauza në shërbim të publikut si: Vullnetarët e Parkut, Vullnetarët e PEDALON, Vullnetarët e Instalacionit REJA, etj.

Formulari i regjistrimit: https://www.facebook.com/ aprtirana/app/208195102528120/

11 nëntor 2017 (gazeta-Shqip.com)