Sociale Rama, uron “mirëmëngjes” me ekipet e Urgjencës Kombëtare Mjekësore

Rama, uron “mirëmëngjes” me ekipet e Urgjencës Kombëtare Mjekësore

101
0
SHPËRNDAJE

Kryeministri Rama sot ka uruar mirëmëngjesi ndryshe nga herët e tjera. Kreu i qeverisë sot ka zgjedhur një video të punës së mjekët të Urgjencës Kombëtare Mjekësore që vizitojnë familjet e prekura nga përmbytjet.

Postimi

MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë

MIRËMËNGJES 😀dhe me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë🤝

Publié par Edi Rama sur mercredi 6 décembre 2017

7 dhjeotr 2017 (Gazeta-Shqip.com)