Kulturë “Exclusive”, Teatri i Kullave

“Exclusive”, Teatri i Kullave

196
SHPËRNDAJE

Atë që e nisi si ministër Kulture gati 20 vjet më parë, Edi Rama synon që ta realizojë sot si kryeministër.

“Teatri Kombëtar do të shembet sepse është jashtë çdo standardi”, deklaronte disa ditë më parë kreu i qeverisë.

Godina, për artistët dhe arkitektët është pjesë e historisë, por për qeverinë që thotë se nuk ka fonde, teatri i ri duhet dhënë me koncesion. Ai do të ndërtohet me paratë e privatit dhe do të shoqërohet me 4 kulla në qendër të Tiranës.

A është ky projekti i duhur dhe cila është frika e artistëve që nuk duan të shpërngulen?

Sonte, ora 20.05 në “Exclusive”, Teatri i Kullave.