Extra Kuriozitete Amy Winehouse, turne muzikor në vitin 2019!

Amy Winehouse, turne muzikor në vitin 2019!

115
SHPËRNDAJE

Amy Winehouse do të kthehet në skenë me anë të një hologrami për të zhvilluar një turn ë vitin 2019. Kjo gjë do të ndodhë pikërisht 7 vjet pas vdekjes tragjike të këngëtares nga alkooli në moshën 27-vjeçare. BASE Hologram do të mund që të krijojnë një pamje virtuale të yllit të muzikës dhe më pas ajo do të zhvillojë koncerte me këngët e saj.

Të ardhurat për turneun do të shkojnë drejt Fondacionit Amy Winehouse dhe lajmin e bëri të ditur babai i saj, që Mitch. Ai tha: -“Kjo është një ëndërr për ne. Për të parë punën e saj përsëri është diçka e veçantë që me të vërtetë nuk mund të përshkruhet  me fjalë.

12 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)