Extra Kuriozitete Gruaja ndryshon seks por dashurohet me burrë dhe ngel shtatzënë

Gruaja ndryshon seks por dashurohet me burrë dhe ngel shtatzënë

2585
SHPËRNDAJE

Stephan Gaeth ka lindur femër, por që kur ishte adoleshente ndihej mashkull dhe kur u bë maxhorene, nisi procesin e transformimit që të bëhej 100% mashkull. Por gjatë procesit të ndryshimit ajo u njoh me Wyley Simpson, me të cilin kishte edhe një marrdhënie.

Kundër çdo parashikimi Stephan, e cila  ishte ende biologjikisht grua, mbeti  shtatzënë në mes  kalimit të saj definitiv nga femë në mashkull.  Stephan 27 vjeçe, e cila prej vitesh kishte marrë hormone mashkullore, ishte e bindur se nuk mund të mbetej shtatzënë, kështu që gjithmonë kishte marrëdhënie të pambrojtura me partnerin e saj, por gjërat shkuan ndryshe.

Sipas Daily Mail, Stephan kishte hequr tashmë gjoksin e saj dhe po bënte trajtim të fortë hormonal. Rowan Fox i vogël tashmë ka lindur dhe është gëzimi më i madh i çiftit.  Më herët ata kishin menduar që të adaptonin një fëmijë, por fati iu kishte rezervuar një “shaka”, që iu ndryshoi jetën.

11 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)