Sociale Makina e tonazhit të rëndë çliron gazra të dëmshëm (Video)

Makina e tonazhit të rëndë çliron gazra të dëmshëm (Video)

130
SHPËRNDAJE

Një makinë e tonazhit të rëndë është parë të qarkullojë ditën e sotme në zonën e Kodër-Kamzës në Tiranë, duke çliruar tym dhe gazra të shumtë, ku përveç zhurmës, ka shkaktuar edhe ndotje të mjedisit.

Gazeta Shqip