Ndryshe

Ndryshe
Lajme të një karakteri ndryshe.

Konsumoni Fast-Food? Ja pasojat negative në shëndet

Ndryshimi i stilit të jetesës, jeta dinamike, puna me orare të zgjatura përpara kompjuterëve, lodhja kur kthehesh pas pune në shtëpi, janë faktorë që...

Një histori dashurie 40-vjeçare

Pak kush mund ta mendonte se Gertrude Stein, kritikja e njohur e arteve dhe letërsisë do të kishte një jetë të qëndrueshme në dashuri....

Piktori gay i siluetave mashkullore

Luis Caballero, artisti i njohur kolumbian për tablotë ku dominojnë figurat mashkullore e përdori jetën e tij për të kuptuar më mirë se çfarë...

Radioterapia, “të vërtetat” dhe “gënjeshtrat” për aplikimet

Në Kongresin Ndërkombëtar në Romë, numrat që lidhen me rastet e kancerit dhe teknikat e reja të ndërhyrjes. Ju nuk bëheni radioaktivë dhe flokët...

Udhëzues i vogël për grindjet konstruktive

Në shtëpi, në familje dhe në punë, mundësitë për konfrontim janë të pafundme: le të mësojmë të jemi të vlefshëm, por pa duke respektuar...

Mafia, historia e origjinës dhe nga e mori emrin në Itali!

Salvatore Lupo (Donzelli) shkruan për ngjarjet e Cosa Nostra nga shekulli i nëntëmbëdhjetë dhe mohon se bandat ishin favorizuar nga amerikanët Mafia lindi në mes...

Kërkime të reja për Alzajmerin

Sipas vlerësimeve, në të gjithë botën 44 milionë njerëz të moshës 65 vjeç e sipër, janë me Alzajmer, forma më e zakonshme e demencës....

8 pacientë nga dhjetë gënjejnë te mjeku (mbi të gjitha për...

Kjo mbështetet nga një studim i Universitetit të Utah Health, i cili tregon se 80 për qind e pacientëve thonë se nuk janë të...

Historia e John Lennon, si e “hipnotizoi” e dashura japoneze (Foto)

I verbuar dhe fjalë për fjalë "hipnotizuar" nga Yoko Ono. Pra, Ray Connolly përshkruan John Lennon (të cilin ai e takoi në vitet 1960...

Nënat me fëmijë plaken 11 vjet më përpara

Pasja e fëmijëve iu kushton nënave 11 vjet jetë. Sipas një studimi amerikan, fakti i të bërit nënë sjell shkurtimin e telomerëve tek një...

JEMI EDHE KËTU

635,594FansaNa ndiqni
5,683NdjekësitNa ndiqni
REKLAMË!
REKLAMË!

LAJMET E FUNDIT

REKLAMË!