Shkenca

Ndryshe Shkenca

Rreth 40% e burrave refuzojnë seksin për të parë futboll

Botërori është në prag! Femrat nëpër botë po përgatiten për një verë me të dashur dhe bashkëshortë që janë ngulur para televizorit për të parë...

Studimi: Edhe minjtë ndjejnë pendesë

“Pendesa është vetëdija e një gabimi të bërë dhe mendimi se nëse do të kishit vepruar ndryshe, atëherë gjërat do të ishin më mirë,”...

Studimi: macet mund t’i infektojnë femrat me një virus i cili...

Disa shkencëtar danez kanë zbuluar se virusi i Toxoplasmosis, që merret përmes kontaktit me jashtëqitjen e maceve, mund t’i shtyjë femrat drejt vetëvrasjes. Studimi...

Doni t’i shpëtoni alergjive? Konsumojini ato që ju bien përdhe

Të konsumosh ushqimin që ka rënë në dysheme, mbajtja e një qeni dhe puthjet e rregullta me të afërmit janë disa nga mënyrat më...

Merimangat i përdorin rrjetat për të përçuar informacion

Kërkuesit kanë zbuluar se mëndafshi mund të durojë dridhje të frekuencave të ndryshme, duke i kaluar informacion merimangave për prenë, pjesët e rrjetës që...

Studimi: Ngrënia e mëngjesit djeg shumë kalori

Njerëzit që hanë mëngjes djegin më shumë kalori dhe kanë nivele më të mira të sheqerit në gjak, sesa ata që e anashkalojnë atë....

Kush flet dy gjuhë të huaja, plaket më ngadalë

Nëse flisni më shumë se një gjuhë, kjo është gjë e mirë jo vetëm për imazhin tuaj shoqëror, por gjithashtu i bën mirë shëndetit...

Studimi: Veshjet ndikojnë te vetëvlerësimi

Cili është sekreti i vetëbesimit dhe vetëvlerësimit? Disa njerëz besojnë se ka të bëjë me sjelljen e duhur mendore, ndërsa të tjerë hamendësojnë se...

Studimi: Rrethprerja ul deri në 60% rrezikun e kancerit të prostatës

Të qenët rrethprerë mund të ulë rrezikun e kancerit të prostatës deri në 60 për qind, ka zbuluar një studim i ri. Rrethprerja e...

Studimi: Parfumi i bën femrat më të bukura

Fytyrat femërore bëhen më tërheqëse nëse është e pranishme një aromë e këndshme, kanë zbuluar kërkuesit. Ata shprehen se aromat mund të ndryshojnë mënyrën...
REKLAMË!
REKLAMË!

LAJMET E FUNDIT

REKLAMË!