Dita e ceremonisë martesore është një ditë e rëndësishme dhe për shumë vajza përzgjedhja e fustanit të nusërisë është një sfidë më vete.


Ka nga ato që e kalojnë me sukses këtë sfidë, të tjera që marrin notë kaluese, por ka edhe nga ato që dështojnë me sukses.


Pikërisht kësaj kategorie u kushtohet një grup i hapur në rrjetin social të shpërndarjes së imazheve, Imgur.


Më poshtë po ju tregojmë disa nga nuset që kanë lënë nam në ditën e tyre më të rëndësishme.