Një shqiptar ka rënë në prangat e policisë italiane pasi kishte tentuar të joshte një 14-vjeçar për të kryer marrëdhënie seksuale.

Mediat e huaja bëjnë me dije se shqiptari kishte disa ditë që ndodhej në Romë për pushime dhe duke lëvizur nëpër rrjetet sociale kishte parë foton e atij djali të vogël. Ai e kishte tallur dhe pas disa bisedash kishte filluar ta ngacmonte.

Deri në caktimin e takimit me të dhe propozimin: 200 euro për një performancë seksuale. Shkëmbimi u propozua nga një turist 54-vjeçar shqiptar për një djalë 14-vjeçar, numrin e celularit të të cilit burri kishte arritur të merrte gjithashtu.

Për t’u siguruar për disponueshmërinë e të riut, dyshohet se i kishte dërguar edhe foto të shumta që e shfaqnin atë pa rroba. Pastaj takimi. Në takimin e caktuar për të enjten pasdite, brenda Villa Borghese, megjithatë, djali u shfaq me miqtë dhe më pas raportoi gjithçka në polici pasi turisti tentoi të afrohej fizikisht duke u përpjekur të puthte.

Burri u arrestua nga policia me akuzën e prostitucionit të fëmijëve dhe sulmit seksual, por arrestimi nuk u vërtetua pasi gjyqtari nuk njohu flagrancën. Megjithatë, ai tani është në arrest shtëpiak.