Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj nuk dha një përgjigje të prerë kur u pyet nëse do ta mbështesë Lulzim Bashën për kryetar të PD apo jo.

Ai u shpreh se mbështet një parti me rregulla dhe me pushtete të ndara.

“Unë mbështes një parti një rregulla statutore , me pushtete të ndara, me pushtetet që kontrollojnë kryetarin, me pushtete të decentralizuara”, tha Alibeaj.

Alibeaj po ashtu sqaroi pse PD nuk funksionoi me zgjatje te mandatit te kryetarit te komanduar.