Për shkak se fluturimi me helikopter nuk është i mundur për shkak të kushteve atmosferike, vizita e planifikuar e kryeministrit Kyriakos Mitsotakis në Heimarra, Livadia dhe Dervitsani është shtyrë dhe do të zhvillohet në një datë të mëvonshme.