Rasti i një incest në një familje shqiptare, ku babai përdhunonte sistematikisht dy vajzat e tij ka tronditur opinionin publik. Pas denoncimit nga vajza e madhe 17-vjeçare javën e shkuar, historia ka përfunduar me arrestimin e babait mostër.

Babai monstër nuk përdhunonte vetëm vajzat e tij, por dhe shumë të mitura të tjera.

Por ajo që tërhoqi më shumë vëmendje është sjellja e bashkëshortes së tij, e cila pavarësisht se ka parë gjithë jetën se si ai i rreh vajzat, por dhe dëshmitë e tyre tek ajo se babai i përdhunon, vazhdon deri në fund të mbrojë bashkëshortin e saj monstër, duke thënë se kjo nuk është e vërtetë.