Një lajm i bujshëm vjen nga Anglia. “Footballtransfers.com” raporton se Behgjet Pacolli është i interesuar për të blerë klubin e madh të Manchester United-it.

Klubi i njohur anglez është nxjerrë në shitje nga familja Glazers dhe ish-presidenti i Kosovës shihet si një kandidat potencial për të marrë në pronësi të tij aksionet e “djajve të kuq”.

Pasuria e Pacollit vlerësohet në 1 bilion euro nga revista “Forbes“, çka i mundëson blerjen e Manchester United-it.

Portali i sipërpërmendur thekson edhe faktin se biznesmeni i njohur shqiptar ka njohje të forta politike, ndër të cilat përfshihet edhe Donald Trump.