Është dëmtuar gjatë natës së mbrëmëshme makina e anëtares së këshillit bashkiak në Shkodër.

Bëhet me dije nga burimet për mediat se makina ishtë në pronësi të Alida Haxhisë. Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe heton nëse ky dëmtin ka ndodhhhur për shakak të detyës apo jo.