Vrasja e shqiptarit Brigen Limka në Greqi ditën e sotme ka ndodhur vetëm për 9 sekonda. 39-vjeçari u qëllua me dy plumba nga i moshuari, për një vend parkimi.

Mes tyre kishte nisur një debat që sipas dëshmitarëve ishte e përditshme. Po ashtu fqinjët kanë deklaruar se 68-vjeçari debatonte jo vetëm me viktimën, por edhe me fqinjët e tjerë.

“Mes tyre pati debat. Autori u ngjit në banesën e tij mori pushkën dhe pasi e qëlloi tha; “tani mbarova me ty”. Ai njeri kishte sjellje të çuditshme”, është shprehur një dëshmitare.