Është goditur me grusht ditën e sotme kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha. 

Sipas raportimeve të para bëhet me dije se Berisha është sulmuar nga një person me veshje të kuqe, teksa kjo goditje e ka shtrirë në tokë dhe e ka gjakosur. 

Menjëherë autori është neutralizuar dhe është ushtruar dhunë barbare ndaj ti.