Specialistja e Instituti të Shëndetit Publik, Silva Bino është paraqitur ditën e sotme në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Nuk dihet ende arsyeja përse Bino ëhstë paraqitur në Porkurorinë e Posaçme, ndërsa kujtojmë se së fundmi dy zyrtare të Ministrisë së Shëndetësis, Joana Duro dhe Laura Shteto, nën akuzë për korrupsion.