Prokuroria e Posaçme ka urdhëruar ditën e sotmedisa kontrollove në banesa dhe në Call Centera.

Mësohet se janë duke u ekzekutuar nga policia urdhrat e prokurorit për kontrolle, ndëkohë që sipas News 24, janë shoqëruar disa persona në lidhje me përfshirjen në skemën e zhvatjes së parave përmes Call Centerave.