Një zyrtare e Bashkisë së Tiranës është paraqitur ditën e sotme në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Mësohet se bëhet fjalë për Drejtoreshën e Përgjithshme të Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit, Frida Pashako. Pashko do të merret në pyetje për një çështje e cila është nën hetim nga SPAK.