Një 35-vjeçar ka ndërruar jetë si pasojë e një sulmi në zemër në ambientet e një banke të nivelit të 2-të në qytetin e Pogradecit. Jonel Dushku, ishte duke kryer veprime bankare dhe ka pësuar infarkt brenda bankës.

Dushku, nga fshati Leminot i Pogradecit ndërroi jetë në vendngjarje pa mundur të shkojë me shenja jete në spital. 

Policia ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të vdekjes së 35-vjeçarit.