Një 22-vjeçar shqiptar, i arrestuar në Londër për drogë, është dënuar ditën e sotme me tre vite burg.

Jasin Darsi rezultoi se shpërndante lëndë narkotike për llogari të një bande shqiptare.

Ai kishte mbërritur në Angli përmes një vize studentore, por më pas kishte thyer lejeqëndrimin dhe kishte nisur “karrierën” në shtëpi bari në Londër, duke punuar për një bandë vendase.

Megjithatë, pas një operacioni nga autoritetet vendase, ai përfundoi pas hekurave, nën akuzë për prodhim dhe tregtim lëndësh narkotike.