Një ngjarje e rënë ka ndodhur në fshatin Karjan, Njësia Administrative Lunxhëri në Gjirokastër, mbrëmjen e kësaj të shtune.

Një banorë është zënë poshtë nga zetori që po hapte ngastra në një zonë fushore dhe si pasojë ka humbur jetën.

Viktima është Kristo Suli 55 vjeç, banor i fshatit Karjan, teksa ka qenë një bari që u gjend rastësisht në vendngjarje ai që lajmëroi policinë.