Një operacion i gjerë policor është zhvilluar mbrëmjen e të martës në qytetin e Peqinit, ku është krehur e gjithë zona.

Mësohet se policia është vendosur në pikat hyrëse dhe dalëse të qytetit të Elbasanit dhe po ushtrohen kontrolle në mënyrë të imtësishme në automjetet që lëvizin në këto akse.

Elbasani është një nga qarqet më problematike për kriminalitetin në vend, për shkak të grupeve që kalojnë aty por edhe të vrasjeve të pazbardhura që kanë ndodhur në qytet vitet e fundit.

Pas dëshmisë së dhënë nga i penduari Nuredin Dumani i cili pas arrestimit më 30 mars të këtij viti zbardhi një serish krimesh në Tiranë, Durrës dhe Elbasan, policia ka kryer disa kontrolle për kapjen e Talo Çelës por të gjitha kanë dështuar pavarësisht angazhimit të efektivave nga Tirana.