Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107.7 lekë dhe shitet me 108.9 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 116 lekë dhe shitet me 116.8 lekë, duke treguar qëndrueshmëri. Nga ana tjetër, paundi britanik sot blihet me 130 lekë dhe shitet me 131.8 lekë.