Ka mbërritur në Turqi skuadra shqiptare e kërkim shpëtimit dhe ndihmës shëndetësore.

Lajmi është bërë i ditur nga kryeministri Edi Rama, i cili ka postuar dhe një foto nga ekipi para zbritjes së tyre në teren, për të ndihmuar për situatën e krijuat nga tërmeti.