Një aksident i rëndë ka ndodhur në tiranë, konkretisht pranë zonës së Saukut, pranë Fakultetit Ekonomik.

Një autobus i linjës në kryeqytet është përplasur me një mjet dhe më pas është kthyer përmbys.

Si pasojë e aksidentit janë plagosur tre persona.

Nuk dihet ende arsyeja e aksidentit të rëndë.