Teksa po përfundon numërimi për garën për kryetar bashkie në Tiranë, ka vijuar paralelisht edhe numërimi i votave për këshillat bashkiak në bashkinë e kryeqytetit.

Deri më tani në të dhënat e përditësuara, ka përfunduar numërimi në 89 kuti nga 941 në total.

Garën e udhëheq Partia Socialiste e cila nga rezultatet e deritanishme ka siguruar 33 mandate në këshill. Ajo ndiqet nga koalicioni “BF” me 17 mandate, PD me 4 mandate, PSD me tre mandate dhe nga një mandat Lëvizja Bashkë dhe Nisma Thurje.

Lista fituese nga rezultatet e deritanishme:

PS: 33

Romina Kuko

Aldrin Dalipi

Megi Fino

Eridian Salianji

Etleva Bajrami

Endri Fuga

Ledia Tota

Plarent Ndreca

Sonila Qato

Luan Bregasi

Arta Dollani

Genci Hyska

Joleza Koka

Julian Hodaj

Reme Xholi

Besart Kadia

Blerina Doracaj

Gazmend Paja

Silda Cepe

Endrit Hoxha

Adelina Greca

Hantin Bonati

Vjollca Braho

Glindxhet Madhi

Katerina Marku

Aldo Merkoci

Albina Nanaj

Enio Civici

Bruxhilda Kito

Agim Kraja

Maura Linadi

Halit Valteri

Grejsi Bixhi

BF: 17

Ilir Alimehmeti

Silva Caka

Endrit Braimllari

Beti Njuma

Arben Tafaj

Floida Kerpaci

Tedi Blushi

Ilda Zhulali

Dorjan Teliti

Ana Azizaj

Artan Distafa

Albana Kepi

Jonathan Pano

Eriona Bixha

Genci Gjokutaj

Keda Kaceli

Fatjon Bathorja

PD: 4

Enriketa Pandelejmoni

Gentjan Muca

Irisi Beleraj

Ervin Dushku

PSD: 3

Bruno Cela

Irini Goga

Krenar Canollari

LB: 1

Mirela Ruko

NTH: 1

Endrit Shabani