Motra e radikalistit Gjergj Laçi, i cili burgoi gruan dhe dy djemtë prej 6 vitesh në shtëpinë e tij, ka folur në “Shqipëria Live” ditën e sotme  për vëllain e saj, dhe është shorehur se ky i fundit është i pafajshëm.

Rita Koca, motra e radikalistit, foli edhe për nusen e vëllait të saj, dhe në lidhje me mosprezencën e kësaj të fundit në varrimin e të babait, se “nuk bëhet kiameti (nami)”.

“Ka qenë i dehur kur ka qëlluar me automatik, dehej vetëm kur zinte rakinë në shtëpi”, tha e motra për gjendjen e të vëllait.

Në lidhje me deklaratat e gruas së Gjergjit, e cila ka kërkuar ndihmë nga Gjykata për tu ndarë nga 52-vjeçari, motra e radikalistit është shprehur se ajo është e lirë të bëj ëcfarë të dojë, pasi i vëllai mund të gjejë grua sapo të dalë nga burgu.

“Le të bëjë çfarë të dojë, Gjergji pasi të dalë nga burgu do të gjejë grua tjetër. A nuk do që të kthehet në shtëpi?

Puna është që ata të dy të rregullohen me njëri-tjetrin, por nëse ajo nuk do të vijë në shtëpi, të bëjë ca të dojë.

Ne e morëm analfabete, dhe e shkolluam”, u shpreh motra e radikalistit.