Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali ku një 18-vjeçar shqiptar ka humbur jetën, teksa ishte duke fjetur.

Ai nuk është zgjuar mëngjesin e së mërkurës dhe ka qenë mamaja e tij e cila e ka gjetur pa frymë në shtrat.

Ai nuk është zgjuar mëngjesin e së mërkurës dhe ka qenë mamaja e tij e cila e ka gjetur pa frymë në shtrat.

18-vjeçari Daniel Reçi, është larguar drejt Italisë një vit më parë dhe që prej asaj kohe ai është përpjekur për t’u integruar në vendbanimin e tij të ri, duke ndjekur kurse për të mësuar gjuhën italiane, në projekte për integrimin shoqëror të emigrantëve dhe gjithashtu në një kurs për arte marciale.

Pas shkuarjes së tij në tetor, në dhjetor i është bashkuar dhe familja, me mamanë dhe vëllanë e vogël.