Mishi që kushton 2,500 dollarë për kilogramë theret me muzikë klasike në sfond.

Kjo ishte deklarata e habitshme e animalistes së njohur Jonida Çobani.

Gjatë një interviste për mediat ajo theksoi se ky mish që konsumohet nga vetëm pak njerëz që kanë mundësi financiare nuk është kancerogjen, pasi rritet ndryshe dhe theret ndryshe.

“Është në një ambient me valë alfa dhe beta dhe kur theret shoqërohet me muzikë klasike në sfond”, tregoi ajo.