Mesditën e sotme, qyteti i Shëngjinit është troditur ku disa të shtëna më armë nga dy persona, kanë vrarë biznesmenin Ardian Nikulaj, brenda lokalit të tij.

Mendohet se atentati ka qenë i mirëmenduar sepse biznesmeni është lënë i vdeku në vend, dhe nuk ka pasur asnjë person tjetër të plagosur.

Biznesmeni ka qenë kandidat për deputet në zgjedhjet e fundit të vitit 2021.