Në Kuçovë rezultati është i ngushtë mes kandidatit të Partisë Socialiste dhe atij të koalicionit “Bashkë Fitojmë”.

“Bashkë Fitojmë” kryeson me vetëm 13 vota.

Lefter Maliqi ka arritur të sigurojë 4950 vota ndërsa Kreshnik Hajdari i PS-së 4937 vota.

Ndërkohë në garë është edhe kandidati i Partisë Demokratike, Ilirjan Koxhaj, i cili nuk përbën rrezik./ Top Channel