23-vjeçari Havier Dobi i cili kreu vjedhjen së bashku me nënën e tij, i ika dedikuar asaj një poezi. Në një tatuazh në parakrahun e tij, Dobi ka shkruar fdisa rreshta nga kënga e Stresit ‘Të du mam’. 

Këtë tatuazh, i riu e ka postuar dhe në rrjetet sociale, duke treguar kështu dhe dashurinë e madhe që ka për nënën e tij.

“Të du mam. Ti je dashuria më e madhe që kam. Sa herë mërzit jam ty të kam pranë. E kët jet ti ma kë dhan. Të du mam” shkruhet në parakrahun e të riut.