Ka trokitur Viti i Ri 2023. Ky ndërrim viti u prit me festime dhe fishekzjarrë në qytetet e vendit.

Në Tiranë ashtu siç premtoi kryebashkiaku Erion Veliaj, qielli në sheshin “Skënderbej” u ndriçua nga fishekzjarret.

Përveç spektaklit të fishekzjarreve sheshi ishte kthyer në një skenë feste që në orën 22:30.

Gazeta Shqip i uron të gjithë shqiptarëve Gëzuar Vitin e Ri 2023!