Sa jeni të gatshëm të paguani për të pasur një targë të perosnalizuar për makinën tuaj?

Në vendin tonë është rikthyer ky shërbim, teksa është zhvilluar dhe ankandi i parë të targave të personalizuara. Për herë të parë në Shqipëri është aplikuar një sistem rezervimi online për targat e serive të veçanta.

Targa e paguar më shtrenjtë ishte Targa “ZZ77ZZ u shit për 430,000 lekë, e pasuar nga targa “7ZZZ7 dhe targa ‘1K1NG’.